bed14c410ebb26533456c82d6a4818a1

Torben Vang, Rungsted

Managing partner

Mail: tv@km2job.dk/ tlf.: 40 19 48 98

Torben har mange års erfaringer med rekruttering i nogle af Danmarks mest markante virksomheder: Erfaringerne er hentet fra bl.a. posten som direktør og procesejer for Human Ressource i PFA Pension A/S, chefstillinger i Danske Bank A/S, Provinsbanken m.fl. og på arbejdet i adskillige faglige netværk og uddannelsesvirksomheder

bfe9abf6f98e90dba5af3cc06ca11578

Allan Pagh, Aarhus

Managing partner

Mail: ap@km2job.dk/ tlf.: 51 41 89 79

Allan har ligeledes mange års erfaringer med rekruttering både til egne organisationer og som rekrutteringskonsulent for både privat og offentlige virksomheder. Derudover har han indgående beskæftiget sig med udvikling og anvendelse af test og profilværktøjer til både udvælgelse og udvikling af personer og teams.

Kurt3

Kurt Hansen, Horsens

Associeret partner

Mail: kh@km2job.dk/ tlf.: 27 50 31 41

Kurt har en solid baggrund inden for HR området såvel teoretisk som praktisk. Har således som HR ansvarlig arbejdet med rekruttering og ansættelse i VELUX. Har som selvstændig konsulent deltaget i ansættelser som ekstern HR Partner, samt været konsulent på opbygning og udvikling af HR funktioner. Spidskompetencer er rekruttering inden for produktionsstillinger.

Tine-Røhling_sh

Tine Junget

Associeret partner

Mail: tj@km2job.dk/ tlf.: 51 86 00 81

KM2JOB tilbyder et SupportKoncept til sine partnere, konsulenter og deres kunder. SupportKonceptet skal kvalitetssikre og ensrette sagsbehandlingen, og den del sørger jeg for. Jeg arbejder også som jurist for KM2JOB, og har stor erfaring indenfor arbejds- og ansættelsesret, kontraktkoncipering, forhandling, mediation/ konfliktløsning m.v. Det er vigtigt, at aftalegrundlaget er grundigt gennemgået, bearbejdet og tilrettet, så resultatet bliver konkret og brugeligt.

148622306495236

Henrik Ølgaard, Hovedstaden

Associeret partner

Mail: ho@km2job.dk/ tlf.: 20 36 04 56

Henriks kendetegn er hans evne til at se kandidatens bløde kompetencer og potentialer. Endvidere har han et skarpt forretningsmæssigt boldøje og solid strategisk forståelse. I kombination sikrer dette, at kunden får mulighed for at ansætte en kandidat, der også vil passe ind i fremtidens organisation. Henrik har en baggrund som direktør med international erfaring, ligesom han har givet karriererådgivning til omkring 300 ledere og specialister de sidste fem år.

foto2

Johnny Drejer, Nordjylland

Associeret partner

Mail: jd@km2job.dk/ tlf.: 40 19 90 77

Som tidligere mellem- og topleder i såvel nationale som internationale virksomheder har Johnny stor erfaring, overblik og evne til at sætte sig ind i virksomheders til tider komplekse sammenhænge og finde løsningsforslag. Baseret på hans ledelseserfaring med forskellige typer virksomheds- og ledelsesstrukturer samt in- og outsourcing er han en god menneskekender, der kan gennemskue kandidaters potentiale og matche dem med virksomheders behov.

Kontakt os

Vi står altid til rådighed og besvarer alle spørgsmål - store som små.

©2018 KM2JOB  Udviklet af: KM2JOB

Log in with your credentials

Forgot your details?