bed14c410ebb26533456c82d6a4818a1

Torben Vang, Rungsted

Managing partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 40 19 48 98

Torben har mange års erfaringer med rekruttering i nogle af Danmarks mest markante virksomheder: Erfaringerne er hentet fra bl.a. posten som direktør og procesejer for Human Ressource i PFA Pension A/S, chefstillinger i Danske Bank A/S, Provinsbanken m.fl. og på arbejdet i adskillige faglige netværk og uddannelsesvirksomheder

bfe9abf6f98e90dba5af3cc06ca11578

Allan Pagh, Aarhus

Managing partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 51 41 89 79

Allan har ligeledes mange års erfaringer med rekruttering både til egne organisationer og som rekrutteringskonsulent for både privat og offentlige virksomheder. Derudover har han indgående beskæftiget sig med udvikling og anvendelse af test og profilværktøjer til både udvælgelse og udvikling af personer og teams.

Helle foto

Helle Torstensen, Hovedstaden

Associeret partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 20 10 44 11

Med mere end 15 års erfaring som HR Manager i STARK GROUP, en af Nordens største byggematerialekæder, er Helle en stærk partner på HR Projekter og processer. Med en bred erfaring varetager Helle bl.a. rekruttering og et optimalt match af den rette kandidat til det ledige job. Uddannelsen hos AS3 som Transition Coach bruges i arbejdet med Outplacement og transitioner generelt.

Tine-Røhling_sh

Tine Junget

Associeret partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 51 86 00 81

KM2JOB tilbyder et SupportKoncept til sine partnere, konsulenter og deres kunder. SupportKonceptet skal kvalitetssikre og ensrette sagsbehandlingen, og den del sørger jeg for. Jeg arbejder også som jurist for KM2JOB, og har stor erfaring indenfor arbejds- og ansættelsesret, kontraktkoncipering, forhandling, mediation/ konfliktløsning m.v. Det er vigtigt, at aftalegrundlaget er grundigt gennemgået, bearbejdet og tilrettet, så resultatet bliver konkret og brugeligt.

148622306495236

Henrik Ølgaard, Hovedstaden

Associeret partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 20 36 04 56

Henriks kendetegn er hans evne til at se kandidatens bløde kompetencer og potentialer. Endvidere har han et skarpt forretningsmæssigt boldøje og solid strategisk forståelse. I kombination sikrer dette, at kunden får mulighed for at ansætte en kandidat, der også vil passe ind i fremtidens organisation. Henrik har en baggrund som direktør med international erfaring, ligesom han har givet karriererådgivning til omkring 300 ledere og specialister de sidste fem år.

Anders Roed (1)

Anders Roed, Åbyhøj

Associeret partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 28 86 60 58

Anders’ specialistområde er facilitering af samarbejde mellem virksomheder og forskere/studerende med henblik på værdigivende videnløft i virksomhedens produkter, services eller processer. Det kan ske gennem samarbejdsprojekter bl.a. med fondsansøgninger eller ved rekruttering af højt uddannede til virksomheden. I KM2JOB står Anders netop for rekruttering af højt uddannede medarbejdere til virksomheder ud fra et særligt koncept målrettet til denne gruppe. Han har en fortid ved danske universiteter og andre videninstitutioner og har selv rekrutteret og været leder for mange højt uddannede medarbejdere.

Kontakt os

Vi står altid til rådighed og besvarer alle spørgsmål - store som små.

©2019 KM2JOB  Udviklet af: KM2JOB

Log in with your credentials

Forgot your details?