Torben Vang, Hørsholm

Managing partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 40 19 48 98

Torben har mange års erfaringer med rekruttering bl.a. fra posten som direktør og HR-procesejer i PFA Pension A/S, chefstillinger i Danske Bank A/S, Provinsbanken m.fl. Torben har særligt fokus på rekruttering af ledere og specialister samt bestyrelsesmedlemmer. Torben har siden 2005 været medstifter af og er aktiv i en række konsulentvirksomheder – senest KM2JOB

Allan Pagh, Aarhus

Managing partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 51 41 89 79

Allan har ligeledes mange års erfaringer med rekruttering – både til egne organisationer og som rekrutteringskonsulent for både private og offentlige virksomheder. Derudover har Allan indgående beskæftiget sig med udvikling og anvendelse af test og profilværktøjer til både udvælgelse og udvikling af personer og teams. Allan er medstifter af KM2JOB.

Helle Torstensen, Hovedstaden

Associeret partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 20 10 44 11

Helle er en meget erfaren Recruiter med styrke indenfor især Byggebranchen. Helle finder det rigtige match mellem jobprofilen og kandidaten, bl.a. ved brug af profilværktøj, der matcher kompetencer. Helle har mere end 17 år som HR Manager, inkl. rekruttering, nordisk lederudvikling, HR projekter, on-boarding, sparring/coaching til ledere – f. eks. Ved organisationsændringer.

Tine Junget

Associeret partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 51 86 00 81

Tine har ansvaret for KM2JOB’s SupportKoncept, som er det digitale bindeled mellem vores konsulenter og vores kunder. SupportKonceptet kvalitetssikrer rekrutteringsprocessen og gør den transparent for vores kunder. Tine arbejder også som jurist for KM2JOB, og har stor erfaring indenfor arbejds- og ansættelsesret, kontrakt-koncipering, forhandling, mediation/ konfliktløsning m.v.

Henrik Ølgaard, Hovedstaden

Associeret partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 20 36 04 56

Henriks kendetegn er hans evne til at se kandidatens bløde kompetencer og potentialer. Endvidere har Henrik et skarpt forretningsmæssigt boldøje og solid strategisk forståelse. Dette sikrer, at der ansættes en kandidat, der også vil passe ind i fremtidens organisation. Henrik har en baggrund som direktør med international erfaring, ligesom Henrik har givet karriererådgivning til mere end 300 ledere og specialister de sidste fem år

Anders Roed, Åbyhøj

Associeret partner

Mail: [email protected]2job.dk/ tlf.: 28 86 60 58

Anders’ specialistområde er facilitering af samarbejde mellem virksomheder og forskere/studerende med henblik på værdigivende viden løft i virksomhedens produkter, services eller processer. Det kan ske gennem samarbejdsprojekter bl.a. med fondsansøgninger eller ved rekruttering af højt uddannede til virksomheden. I KM2JOB står Anders netop for rekruttering af højt uddannede medarbejdere til virksomheder ud fra et særligt koncept målrettet til denne gruppe. Anders har en fortid ved danske universiteter og andre viden institutioner og har selv rekrutteret og været leder for mange højt uddannede medarbejdere.

Lotte Brøndtoft, Hovedstaden

Associeret partner

Mail: [email protected]/ tlf.: 21 24 02 50

Lotte har mange års erfaring med rekruttering i rollen som HR businesspartner og HR-direktør, hvor Lotte har rekrutteret ledere på alle niveauer og nøglespecialister. Herudover har Lotte også bredere erfaring med talent-attraction -fra employer branding, over rekruttering til on-boarding. Senest fra posten som HR-direktør og HR-procesejer i BEC (Bankernes EDB-central). Lotte stiftede i 2019 virksomheden Rum til forandring, som leverer konsulentydelser inden for forretningsudvikling og ”People & Culture” og nu også associeret partner i KM2JOB.

©2021 KM2JOB  Udviklet af: KM2JOB

Log in with your credentials

Forgot your details?