Rekruttering

Karriererådgivning

Vores ydelser – fra lidt til alt

Rekruttering

Fleksibel rekruttering betyder, at vi kan bidrage med netop de dele af rekrutteringen, som du har behov for – lige fra support af udvalgte dele til gennemførelse af hele processen.

Hele processen er beskrevet i vores rekrutteringspakke, hvorfra du kan vælge at plukke enkelte ydelser – eller lade os håndtere hele rekrutteringen.

Vores supportkoncept sikrer dig både høj kvalitet og mod fejl og overraskelser f.eks. i forhold til stramningerne i persondatalovgivning. Supportkonceptet henvender sig i sær til dig, som ikke ønsker at bruge tid på alle de administrative opgaver, der nødvendigvis følger med en rekruttering.

Via vores samarbejde med ”Roed – Viden til virksomheder og organisationer” om konceptet ”Rekruttering fra øverste faglige hylde”, som har fokus på rekruttering af højtuddannede specialister.

 

Vi arbejder med overkommelige priser pga. lave omkostninger, fordi vi råder over markedets bedste administrative platform.

Endvidere har vi optimeret rekrutteringsprocessen – og derudfra modulopbygget vores ydelser. Det giver dig nem adgang og overblik over, hvad forskellige rekrutteringsopgaver vil koste.

Dertil har vi tilføjet stor fleksibilitet i omfang og indhold, og den enkelte opgave kan derfor varieres efter virksomhedens aktuelle behov.

Vi tilbyder fuldstændig fleksibilitet og gennemsigtighed i hele processen idet vores kunder kan kigge ind i vores administrative system. Endelig sikrer vores professionelle arbejdsmetoder og solide erfaring træfsikkerhed i udvælgelsen.

Karriererådgivning

Find det rigtige næste job!

Ved du at du ikke skal have det samme job de næste mange år? Går du med tanker om hvor dit arbejdsliv er på vej hen og kan du ikke selv finde hoved og hale i det? Har du sagt op, er du blevet opsagt eller søger du videre?  Vores mål med karriererådgivningen er at hjælpe dig, som jobsøgende, til at få de indsigter og gøre de indsatser der fører dig til det næste rigtige job.

 

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål:

  • Er du ikke helt skarp på, hvilket job der er det rigtige næste job for dig?
  • Kan du mærke at du ikke bare skal have et job magen til dine tidligere, men er usikker på hvad du så skal?
  • Bliver du også overvældet af alle de gode råd, tips og tricks du finder på nettet?
  • Er du i tvivl om hvordan du skal tilrettelægge din jobsøgning effektivt?

 

Så er karriererådgivning måske noget for dig!

 

Vi kender ikke din vej på forhånd, men vi ved hvilke byggesten den består af

Vores karriererådgivning er et skræddersyet forløb, hvor vi sammen vælger, hvilke elementer du har brug for. Vi guider dig via individuel coaching, samt sparring på din jobsituation og en effektiv jobsøgning. Det er altid en erfaren leder, med en lang erhvervskarriere der vil være din rådgiver.  En som har stået i situationer der minder om din og som kender til din branche og de typer af jobs du er interesseret i. Vi starter altid med at sætte et konkret mål så vi kan skræddersy processen.

 

Et forløbet består af:

  • 10 mentor samtaler
  • Telefon og mail hotline
  • Feedback på dine ansøgninger, dit cv
  • Mødeforberedelse til samtaler og kaffemøder 

Prisen for et forløb er 20.000 kroner.

 

 Vil du høre mere om karriererådgivning? – skriv eller ring til os 

©2021 KM2JOB  Udviklet af: KM2JOB

Log in with your credentials

Forgot your details?