Vores Ydelserfra lidt til alt

Fleksibel rekruttering betyder, at vi kan bidrage med netop de dele af rekrutteringen, som du har behov for – lige fra support af udvalgte dele til gennemførelse af hele processen.

Hele processen er beskrevet i vores rekrutteringspakke, hvorfra du kan vælge at plukke enkelte ydelser – eller lade os håndtere hele rekrutteringen.

Vores supportkoncept sikrer dig både høj kvalitet og mod fejl og overraskelser f.eks. i forhold til stramningerne i persondatalovgivning. Supportkonceptet henvender sig i sær til dig, som ikke ønsker at bruge tid på alle de administrative opgaver, der nødvendigvis følger med en rekruttering.

Via vores samarbejde med ”roed- Viden til virksomheder og organisationer” om konceptet ”Rekruttering fra øverste faglige hylde”, som har fokus på rekruttering af højtuddannede specialister.

 

Vi arbejder med overkommelige priser pga. lave omkostninger, fordi vi råder over markedets bedste administrative platform.

Endvidere har vi optimeret rekrutteringsprocessen – og derudfra modulopbygget vores ydelser. Det giver dig nem adgang og overblik over, hvad forskellige rekrutteringsopgaver vil koste.

Dertil har vi tilføjet stor fleksibilitet i omfang og indhold, og den enkelte opgave kan derfor varieres efter virksomhedens aktuelle behov.

Vi tilbyder fuldstændig fleksibilitet og gennemsigtighed i hele processen idet vores kunder kan kigge ind i vores administrative system. Endelig sikrer vores professionelle arbejdsmetoder og solide erfaring træfsikkerhed i udvælgelsen.

©2020 KM2JOB  Udviklet af: KM2JOB

Log in with your credentials

Forgot your details?